De belevenissen van Quiny ( Flow)

Hallo Tjeu en Jeanne,

Hier een berichtje van mij,(Quiny maar heet hier Flow),uit het heerlijke Zeeland.
Mijn eerste week hier heb ik weer van alles meegemaakt,ze hebben me zaterdag bij van die grote honden laten kijken. Begrijp dat ze die ook bij de politie gebruiken,ze snuffelen volgens mij dan wat en vangen ook boefjes. Nou ik was helemaal niet onder
de indruk hoor van die lange nieuwsgierige neuzen,ze dachten zeker dat ik wel even op me rug zou gaan liggen. Nou dus niet,heb lekker naar ze gekeken wat voor dingen die allemaal daar moesten doen,ik dacht dat doe ik straks wel nooit,daar word je vast moe van. Ik was wel moe toen ik er van terug kwam,heb er zelfs van gedroomd,ook van al die kindertjes die naar me toe kwamen daar. Ik heb wel ontdekt wat mijn hobby hier bij die grote mensen en bullebak zijn,TUINIEREN!! ik help het vrouwtje in de tuin hoor,ik snoei voor haar alvast de struiken,ik graaf alvast de gaten voor als ze misschien daar een nieuw plantje wilt zetten en ik raap ook alle blaadjes en takjes voor haar op.
Alleen is het zo jammer dat als ze me bezig ziet ze me toch wel tot de orde roept,soms luister ik dan wel eens maar meestal niet hoor,ik vind het veel te leuk.
Nu zijn ze ook al bezig om me op me bibs te laten zitten als ze dat zeggen,ik doet dat nu heel graag want dan krijg ik een heerlijk stukje lamssnoepje,en daar doe ik alles voor,en als ik dat gedaan hebt staan  ze haast te juichen,rare figuren hoor.Ik doe nu wel s,nachts me mond houden,dat is niet gek want ik luister dan heel zachtjes naar sky radio naast me bench,en daar draaien ze van die rustige muziek,daar valt iedereen wel van in slaap,ook die grote mensen die naast me liggen,alleen die maken soms van die snurkende geluiden,raakt er nu wel aan gewend hoor,en als we s,ochtends naar beneden gaan begint voor mij weer een volle drukke gezellige dag,lekker buiten ravotten,mijn wandelingetje en lekker eten op zijn tijd,prima honden leven hier hoor,
nou ik ga maar even rusten,heb een drukke dag achter de rug,ik laat snel weer wat van me horen. O ja,ben ook nog naar zo,n man in een witte jas geweest die me een prikje gaf,ik gaf geen kik hoor,en kreeg een lekker snoepje na afloop,hij vond me een mooie en stoere meid,ik zie hem over een paar weekjes weer zie hij,nou kom maar op hoor,het doet me niks.

dikke poot van Quiny (flow)

2 thoughts on “De belevenissen van Quiny ( Flow)

 1. Hallo Flow, leuk je verhaaltje op de site van de Oldert.
  Doet mij denken toen ik nog jong was. Mijn baasjes hadden wat te stellen met me (ben 13 mei 2 jaar geworden)!!! Ga zo door Flow, wij van de Oldertjes zijn écht speciaal. En het houd onze baasjes lekker jong en levendig 😉
  Groetjes en een lief pootje van Fleur.

  • Hallo Fleur,

   Had al begrepen dat wij heel speciaal zijn maar jij bevestigd dit
   gelukkig nog eens,en ik houd ze zeker lekker levendig en soepel maar s,avonds zegt het vrouwtje wel als ik ga slapen dat haar
   batterijtje ook leeg is en weer moet opladen,hahaha,ze kunnen er maar beter genoeg aanschaffen hoor,
   leuk dat je gereageerd hebt op mijn verhaaltje en misschien ontmoet ik je ooit,
   lijkt me leuk!!! ga nu weer stoute dingen doen,

   dikke poot van mij!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.