De schnauzerpups van Penny zijn geboren op 28 juni 2019

Alle schnauzer pups zijn besproken.
Moeder Penny met haar kroost maken het erg goed. Vrijdagmorgen werd de eerste pup geboren om 9.10 uur. nummer vier, de laatste die was er rond half twaalf. De bevalling ging goed. Het zijn 3 teefjes en 1 reutje.

Dag 2. De schnauzerpups zijn erg goed tevreden. We hebben ze vannacht bijna niet gehoord. maar wat wil je bij zo`n lieve moeder. en dan het verschil of er 4 pups moeten drinken of een stuk of 9. Je zien nu al dat ze gegroeid in een dag tijd.

dag 3 een filmpje van de schnauzerpups


https://youtu.be/9B1XQGpDKnE

2 juli : Wat groeien de schnauzerpups goed. Ze eten en slapen de hele dag, en mooi is om te zien hoe ze naar mama Penny te kruipen als ze weer honger hebben. Het zijn rustige pups, je hoort af en toe een baby piepje mooi om te horen.

5 juli – De schnauzerpups zijn vandaag alweer een weekje oud. Wat zijn ze gegroeid in die 7 dagen. Het gaat ook prima met moeder Penny. Ze is een super lieve moeder voor haar kleintjes.

7 juli; Weer wat foto’s gemaakt van de Penny en haar pups. Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe goed de het doen. Even vasthouden en knuffelen. Ze hebben ook zo`n heerlijke puppygeurtjes.

11 juli: de schnauzerpups zijn morgen 2 weken oud. Wat zijn ze gegroeid. Moeder Penny is een trotse moeder. Ze drinken en slapen maar ook gaan ze de wereld al wat aan het verkennen. Sinds een paar dagen hebben ze hun oogjes open. Volgende keer zal ik mijn camera anders houden is wat makkelijker om het filmpje te bekijken.

15 juli: De schnauzerpups worden al wat actiever. het is nu niet meer alleen drinken en slapen. Ze zijn de wereld al goed aan het verkennen. Ze lopen al wat rond en zijn al wat nieuwsgierig. Nu begint het pas echt mooi te worden.

19 juli:De schnauzerpups zijn vandaag 3 weken oud. Het zijn al echt schnauzerpups aan het worden. Ze lopen rond, spelen en zelfs grommen al wat tegen elkaar. Prachtig om te zien. Wat gaat het snel. Over 5 weken mogen ze alweer naar hun nieuwe baasjes. Op het filmpje kun je horen zien dat ze rond lopen en spelen en zelfs eentje gromt er al wat.

22 juli: Prachtig om te zien hoe de schnauzerpups zich ontwikkelen. af en toe jammer dat het zo snel gaat. Ze spelen, als moeder Penny staat dan kunnen ze staande toch drinken. Zondag zijn de nieuwe baasjes van Binky op bezoek geweest. Voor hun makkelijk om hun pup te herkennen als er maar een reutje bij is. De teefjes krijgen over twee weken hun eigen naam. vandaag zijn ze ook ontwormt voor de eerste keer. Ook hebben ze speeltjes gekregen. Wat foto`s van de afgelopen twee dagen.

28 juli: De schauerpups zijn nu ruim 4 weken oud. Ze groeien als kool. Ze hebben tandjes. We zijn ze sinds hebben sinds 5 dagen aan het bijvoeren. De eerste twee dagen brinthapap. en nu sinds een paar dagen puppymelk met geweekte puppybrokjes. Dat eten ze al goed. Het was ook nodig om ze bij te voren. Moeder Penny gaf niet veel melk meer. Ook zijn de pups sinds gisteren verhuisd. we wilden dit al eerder doen maar het was veel te warm voor ze. ze lagen hier heerlijk binnen met een ventilator in plaats van een warmte lamp. Ze hebben nu meer ruimte gekregen kunnen ze meer ravotten. We hebben ook een bench geplaatst zo kunnen ze daar ook al aan gaan wennen.Als het weer wat beter wordt dan mogen ze vandaag even naar buiten de zaak gaan verkennen. Nu regent het hier, was wel nodig na al die warmte deze week.

1 augustus: De schnauzerpups zijn morgen 5 weken oud. Wat zijn ze gegroeid. Deze week was het prachtig weer om de buitenwereld te ontdekken. Ze spelen graag op het gras. Van alles ontdekken. het paardje in het bos, de bloemen war ze graag in bijten. wat natuurlijk niet mag. maar ook samen ravotten. Ze eten al puppybrokjes die we nog wel van te voren wat in laten weken. Ook laten we ze al wennen aan een bench die binnen staat en waar ze in kunnen gaan liggen. Morgen worden de schnauzerpups gechipt. Ze hebben nu in hun eigen naam gekregen.

8 augustus: de schnauzerpups hebben een grotere speelren gekregen waar ze kunnen ravotten. Ze zijn in hun bench al goed zindelijk. De kranten zijn nu ook verplaatst naar de grote speelren. Ze doen hun behoefte daar goed op. Als we ze op het gras laten spelen, dan poepen en plassen ze daar ook goed op. Gisteren heb ik ze met een lege plastic fles laten spelen. Dat vinden ze op het moment veel leuker als al die andere speeltjes.
Vanmorgen is de dierenarts geweest, ze zijn allemaal goed onderzocht, en zijn kerngezond verklaard. Ook hebben ze hun eerste inenting gekregen. Nog twee weken en dan gaan ze al naar hun nieuwe baasjes. Wat gaat het snel,van kleine pups die alleen maar eten en slapen zijn het nu al echte boefjes geworden die graag in de schoenen, en tenen knabbelen ha ha.

De schnauzerpups zijn 7 weken oud. Het zijn al echte schnauzertjes geworden.Nog ruim een weekje en dan mogen ze naar hun nieuwe baasjes. wat gaat de tijd snel. Ze ravotten het liefs op het grasveld. op het moment zijn de takjes erg leuk om mee te spelen. ook de bloemen vinden ze nog steeds erg interessant maar daar mogen ze niet aan komen.

24 augustus. het wordt stil hier bij ons. De drie zusjes zijn gisteren en vandaag naar hun nieuwe baasjes. Morgen wordt Binky gehaald. Zo zijn ze nog piepklein en na 8 weken al echt ondeugende schnauzerpups. prachtig om te zien. Wij gaan ze missen. We vinden het erg fijn om regelmatig wat van ze te horen. Door middel van een foto, of verhaaltje hoe het met ze gaat. Leuk voor ons maar ook leuk om op onze website te plaatsen. We wensen de nieuwe baasjes veel geluk met hun nieuwe huisgenoot. En tot ziens.
Tjeu en Jeanne en de kleinkinderen

1 gedachte op “De schnauzerpups van Penny zijn geboren op 28 juni 2019

  1. Wat is het toch altijd een feest om dit te volgen.
    Zoveel plezier om en van deze nieuwe Oldertjes.
    Groetjes van ons Maarten Trudy en…Joy🐾

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.