Droevig nieuws

Vandaag hebben wij onze lieve schnauzer Guusje in moeten laten slapen.

Vanmorgen was Guusje al wat slomer als normaal toen we hem uitlieten. Een uurtje daarna kwam Guusje niet meer overeind, en reageerde  bijna niet meer. Tjeu is toen snel met haar naar de dierenarts gegaan. Ze hebben bloed geprikt , koorts opgenomen enz. enz. Maar er zaten geen ontstekingen. Guusje hield haar hoofd ook raar naar achteren. De dierenarts was bang dat ze hersenvliesontsteking of een hersenbloeding ad gekregen. Ze heeft een injectie gekregen  als ze na een half uur daar nog niet van opknapte dan kon de dierenarts er niet veel meer aan doen. Er kwam helemaal geen verbetering . Het leek of Guusje alleen maar meer pijn kreeg, en ze reageerde niet op ons. De dierenarts is na een uurtje hier gekomen, en raden ons aan om Guusje in te laten slapen. We willen ook niet dat ze pijn moet lijden. Guusje is vredig ingeslapen. maar we zullen haar erg missen.

Guusje rust zacht

IMG_1435

10 gedachten over “Droevig nieuws

 1. Lieve Tjeu en Jeanne,
  Wat een akelig nieuws. Lees het nu pas.Weet niet goed wat te zeggen.
  Zo sneu. Mooi lief hondje, lieve moeder voor haar pups.
  Ook heel akelig voor de kleinkinderen, die zo betrokken zijn geweest bij
  haar nestjes.
  Veel sterkte jullie allemaal.
  Lieve groetjes Maarten en Trudy

 2. Lieve Tjeu en Jeanne,
  Wat een droevig nieuws … we leven met jullie mee. Veel sterkte gewenst vanwege Hoover, Jan & Ingrid

 3. Dag Tjeu en Jeanne, We lazen het net van Guusje…./ 1 december/…. dus vandaar een late reactie vanuit Baflo. Sterkte hoor. We weten inmiddels zelf wat het is om afscheid te moeten nemen van je hond en dat dit erg moeilijk is. Je weet soms wel dat het op dat moment de enige keus is maar verstand en gevoel gaan niet altijd samen op.

 4. HoI Tjeu en Jeanne

  Wat schrikken zeg Jeetje. Wat een gemis zal dit zijn.
  Heel veel sterkte met het verlies van Guusje.
  Dikke knuffel van Whiskey en sterkte namens de familie Roosengarten

 5. Dag Jeanne en Tjeu,

  Een trouwe vriend moeten laten gaan, doet veel pijn. Wij wensen jullie dan ook veel sterkte de komende dagen. We zijn zeker dat jullie nu wat extra liefde zullen krijgen van jullie andere honden. Zij zullen Guusje ook wel erg missen.

  Alex en Els, Anke, Jana en

  een deugddoende knuffel van de kleine Wica

 6. Hoi Tjeu en Jeanne ,

  Wij schrikken van jullie bericht. Guusje was pas 6 jaar. En dan zo plotseling. Ik kreeg het er koud van. Heel veel sterkte de komende tijd. We denken aan jullie.
  Liefs Ad en Marian.

 7. Ha lieve Tjeu en Jeanne,
  Ach toch. Wat verdrietig. Soms moet je zo’n beslissing nemen, juist omdat je niet wilt dat ze pijn hebben, hè. Veel sterkte. Lieve groet van ons?

 8. Beste familie van Ansem,
  Triest dat je zo iets moet meemaken want jullie zijn net als wij heel erg gehecht aan onze viervoetige gezinsleden. Want ze horen echt bij je gezin. Wij hebben momenteel met Luuk ook erg veel ellende. Wij waren een weekje in Drenthe en daar is hij in een wildrooster terechtgekomen. Zijn achterpoot heel vervelend gebroken met ook losse botstukjes. Hij is in de dierenkliniek in Assen direct geopereerd. Plaat gemonteerd met 7 schroeven.
  Na 2 dagen de plaat krom. Een schnautzer heeft erg sterke achterpoten en hij heeft zich erg afgezet omdat hij overeind wilde. Tweede operatie in Assen. Grotere plaat erin. Nu is hij vorige week in Dordrecht in het echte dierenziekenhuis weer geopereerd omdat de tweed plaat ook weer een bocht had. De poot was al aardig kromgegroeid. Na een erg ingewikkelde operatie heeft hij nu een heel ander type plaat + een spalk + gips. Hij moet nu 6 weken in zijn Bench blijven en mag niet lopen. Al met al zo zielig voor hem, want hij is echt ons maatje. Hij heeft zo’n lief karakter want hij komt van een heel goed adres vinden wij.
  We hopen maar dat het nu goed komt en dat we nog vele jaren plezier van hem kunnen hebben. Ik stuur wel een goto van Luuk zoals hij er nu uit ziet.

  Hartelijke groeten,

  Herman en Tineke Schrier

  Molenaarsgraaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.