Schnauzerfoto`s mei 2017

We  hebben voor deze maand helemaal geen stemmen binnen gekregen. Dus Luuk, Banjer, Whisky en Watcher Boaz. Jullie zijn in mijn ogen alle vier de schnauzer van de maand mei geworden.
Proficiat allemaal

Foto 1 Een favoriete plekje voor Luuk hier in de Polder

Foto 2: Banjer 8 jaar oud, dat zie je er nog echt niet aan.

Foto 3 : Hoi zus Wietske, Ik heb begrepen dat je inmiddels acht kinderen hebt gekregen en dat ze allemaal gezond zijn: fantastisch! En ik ben dus meteen bevorderd tot OOM en dat vind ik ook fantastisch! Zoals je op de foto ziet ben ik er maar even voor gaan zitten … niet omdat ik moe ben, maar om dat allemaal even rustig te verwerken. Oom worden van 1 neefje of nichtje, dat kan ik nog wel aan … maar acht tegelijk … Groetjes van je broer, Watcher Boaz

Foto 4 Whiskey : Heerlijk ochtend in boswandeling en goed in de gaten houden wat er om me heen gebeurt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.