Pups Zendaya geboren

Woensdagavond 8 februari 2023 is Zendaya moeder geworden van 8 gezonde pups.
3 reutjes en 5 teefjes.

Moeder Zendaya Xandera v.d.Oldert               Vader Django Alarm Beskyd

 

 

 

 

 

 

De bevalling ging vlot. Zendaya kreeg haar eerste pup om 19.25 in haar mand. De andere 7 volgde snel in haar werpkist. Rond half 12 s `avonds werpt ze haar laatste pup. Moeder en pups maken het uitstekend en de pups drinken goeden zijn goed tevreden.

zondag 12 februari: Het gaat goed met Moeder Zendaya en haar middenslag schnauzerpups. Zendaya is een erge lieve moeder en geeft voldoende voeding. Je ziet elke dag weer dat de pups gegroeid door de moedermelk en de warmte lamp.Voor kleinzoon Stan is het ook weer genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

woensdag 15 februari: De schnauzerpups zijn vandaag 1 week oud. Wat zijn ze al gegroeid. Ook het peper zout komt al goed te voorschijn. Moeder Zendaya zorgt goed voor haar pups. Zelf doet ze het ook goed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 februari: de schnauzerpups zijn 16 dagen oud. Ze groeien als kool. De oogjes zijn al open en nu  kunnen ze daadwerkelijk de grote wereld gaan ontdekken. De moedermelk smaakt nog uitstekend. Het is weer smullen geblazen.

 

 

3 maart: De schnauzerpups van Zendaya zijn alweer ruim 3 weken oud. Ze groeien als kool. Ze lopen al wat rond en en zijn al echte schauzertjes aan het worden. Vandaag zijn ze voor de eerste keer ontwormt. Ze vonden het nog lekker ook. Ze drinken ook al stand bij moeders. Mooi om te zien, en blijft genieten van het kleine grut.

 

 

 

 

 

 

 

14 maart: De schnauzer pups worden morgen alweer 5 weken. wat gaat het snel, te snel. Ze groeien als kool, ze lopen en spelen al met knuffels en gaan al wat met elkaar stoeien. De tandjes zijn ook al goed aan het doorkomen. De toekomstige baasjes hebben hun pup inmiddels uitgezocht. Vandaag zijn de pups gechipt en is er DNA van ze afgenomen. Opa Tjeu heeft veel hulp van onze kleinzoon Stan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 april. De meeste pups zijn dit weekend naar hun nieuwe baasjes gemogen. Het is weer erg stil hier zonder pups  en een gemis. Maar ben blij dat alle nieuwe eigenaren dolgelukkig met hun pup zijn. Hier al wat foto’s van de pups bij hun nieuwe baasjes

Hailey

Hannah

Hanna

Hero

Hunter

Hettie

Hilke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.