Gastenboek

Hallo schnauzervrienden

Wij vinden het erg leuk de ervaringen van jullie schnauzer via het gastenboek te mogen lezen. En dank jullie  voor het vertrouwen in ons.

Natuurlijk is het ook erg leuk reactie te lezen op de betreffende pagina

Groetjes en tot weer horens en een dikke knuffel voor alle Oldertjes schnauzers.

Tjeu en Jeanne

 

101 gedachten over “Gastenboek

 1. Hallo Tjeu en Jeanne
  We hebben al 11 jaar enorm plezier van onze Astor. Het is nog steeds een enorme actieve hond en lekker waaks. Als onze kleinkinderen er zijn zorgt hij ervoor dat er geen kraai of duif bij ons op het erf komt. Elke zondag gaan we een extra wandeling maken en hij volgt ons net zo lang tot we er samen opuit gaan. Kortom we hopen nog lang een fijne tijd met onze Astor te hebben . Groeten fam.Memelink en Astor

 2. Hoi Tjeu en Jeanne
  Wat is het toch weer leuk om het wel en wee van de pups te volgen.
  Het blijft leuk om puppies te zien, zo vertederend.
  Tot 26 mei. Groetjes Anja en Mart.

 3. Goedemiddag,
  Wij willen erg graag een Schnauzer puppy en staan ook op de wachtlijst. Om een allergie uit te sluiten voordat we een hondje in huis nemen, zouden we graag een middenslag Schnauzer een paar uurtjes in ons huis willen hebben. Is iemand bereid om zijn/haar Schnauzer een paar uurtjes aan ons uit te lenen? U mag er uiteraard bij blijven, maar het hoeft niet. Wij wonen in Utrecht.
  Hartelijke groet,
  Kim Pruissen
  (kim_peeters@hotmail.com)

 4. Leuke website en smoelenboek trouwens !

  Ik heb enorm genoten van de leuke foto’s en reacties hier op de website… Ik ben verliefd geworden op het Schnauzerras en dan vooral de middenslag. Ik ben dus naarstig op zoek naar een mogelijke pup. Ikzelf ben belg wonende in de rand van Gent.

 5. Lap ik heb het ook zitten ben besmet met het schnauzervirus. Ik ben het trotse baasje van 2 dwergen maar na het kijken van jullie foto’s ben ik helemaal weg van de middenslagschnauzer.

  Leuke site trouwens met super leuke foto’s. Je ziet direct wat een schnauzer is ” altijd klaar voor een grap en plezier”

 6. Hoi Tjeu en Jeanne,

  Bedankt voor weer een zeer gezellige oldertjesdag!
  Het was weer zeer goed verzorgd! Complimenten voor allen die deze dag weer tot een succes hebben gemaakt. Wij hopen volgende keer weer van de partij te zijn.

 7. Op de drempel van volwassenheid.

  Degenen onder ons die wel eens rondsnuffelen op Facebook (“smoelenboek”, zou de echte Hollander zeggen) hadden het natuurlijk al lang gelezen: ik, Watcher Boaz, sta op de drempel van volwassenheid. Een paar weken geleden werd ik namelijk verrast door mijn buurvrouw Kira, een Staffordshire. Lelijk mens overigens, maar een geurtje mijnheer! Ik was er van ondersteboven. Voor onze baasjes: het was zoiets als Chanel 5.
  Even was ik alle geleerde commando’s kwijt, smoorverliefd, ja dat is het woord waar ik ten prooi aan was gevallen. In de hondenwereld heet dat overigens niet Chanel 5, maar “loopsheid”. Mijn baas vond het dan ook nodig even een afkoelingsperiode in te lassen: weekendje Texel, strand en zee. Dat was de remedie om mijn verliefdheid de kop in te drukken.
  Dus, samen in de auto naar Den Helder, de boot op en vervolgens naar De Cocksdorp om daar het strand te gaan verkennen. Samen met de Ierse Setter van een familielid.
  Een bijzondere wereld voor een hond van het Groninger platteland: geen gras, geen bomen, maar één grote kattenbak van zand, grenzend aan het water, heel veel water. En als je dan net een autorit achter de rug hebt, inclusief boottocht, dan wil je wel wat drinken nietwaar. Het verbaasde me al dat mijn vrouwtje al niet zeurde om naar een terras te mogen om daar een latte machiato (gewone koffie, maar dan wel twee keer zo duur) te gaan drinken. Dus, ik naar die grote waterplas, duik in de golven en drinken maar. Gedverderrie, zout mijnheer! Niet te zuipen, maar als je dorst hebt. Afijn, aanvankelijk ging nog alles goed, totdat dat zoute water zijn werk ging doen. Ik zal verder maar niet in details treden, maar het voordeel van die ellende was dat mijn darmen volledig schoon waren en …. ik mijn verliefdheid kwijt was.
  Nou heeft dat volwassen worden van een schnauzer niet alleen te maken met loopsheid en verliefd worden, maar zeker ook met een volwassen schnauzer karakter. En daar hoort onder andere bij dat je niet meer enthousiast op ieder willekeurige voorbijganger afspringt. En dat gebeurde me achterliggende week ook. Ik was met de bazin aan het wandelen en komt daar ineens zo’n figuur aan wandelen, trainingpak aan, zonnebril op … en recht op ons af. En voor dat ik het wist was ik aan het grommen en blaffen. Mijn bazin stond versteld, dat had ze nog niet eerder meegemaakt en eerlijk gezegd: het overkwam mezelf ook een beetje. Onvermoede talenten noemt men dat ook wel eens. We kregen geen ruzie hoor, maar constateerden samen dat de periode puberteit aan zijn einde komt. Ik ben nieuwsgierig of al mijn broertjes en zusjes (W-nest) ook al in de fase zijn beland en verheug me dan ook al op het weerzien tijdens de Oldertjesdag op zondag 11 september!

  Groet van Watcher Boaz

 8. Hallo Tjeu en Jeanne,

  Ik (Flo, maar jullie kennen me als Wobke) vond het ritje in de auto best oké. Bij thuiskomst in Weert meteen braaf een plasje gedaan op het grasveld. Wat een mooie mand lag binnen op me te wachten zeg en de bench vond ik ook meteen geweldig, doe daar lekker mijn dutjes in. Eten, slapen, plassen en poepen, spelen EN knuffelen natuurlijk, doe ik al als de beste. Het is alleen een beetje jammer dat Puk, de poes, meteen met een dikke staart naar buiten verdween. Heb dus nog niet echt met haar kennis kunnen maken. Het vrouwtje was vannacht heel trots op me, heb het voorbeeldig gedaan volgens haar.
  En weet je.., als we buiten zijn geweest.., weet ik (op de 2e dag al!!!) bij welke voordeur ik terug naar binnen mag.., knap he!

  Enne.., dat ik heel mooi ben hebben jullie al kunnen zien op de site, maar het vrouwtje heeft beloofd dat ze nog een mooie foto van mij gaat opsturen. Nog even geduld zegt ze…, want ze heeft het nu een beetje druk.., zal toch niks met mij te maken hebben zeker.. 🙂 ???
  Groetjes van Flo en Jane, het vrouwtje.

 9. Lieve Jaeanne en Tjeu
  Mijn naam is Oscar en ik ben sinds 5 oktober bij de familie Delleman in Veghel. Even een verslag van de 1ste week. Ik ben, namens mijn baas, een heel fijne hond(je). Ze zijn heel tevreden over mij. Slaap al sinds de 1ste nacht door (in de slaapkamer, wel in mijn eigen mandje). Ook doe ik mijn behoefte buiten, maar o.k. soms gaat t nog eens fout, zeker als ik aan het spelen ben geweest. Ook aan de riem vind ik fijn om te lopen. Ik loop met mijn baasjes elke dag een ommetje. Het zijn wel van die rare geluiden maar omdat ik een hele stoere vent ben heb ik daar geen hinder van. In de tuin wordt ik constant aangevallen door bladeren, bloemen en planten. En………takjes. Heerlijk om ermee te spelen. Heb al kennis gemaakt met de dierenarts en ook hij was heel tevreden over mij. Wat een stoere bink ben ik toch. Doe het elke dag een stukje beter. Maar als ik moe ben ga ik lekker in mijn mandje liggen en sluit mijn oogjes. Heb al kennis met de anderen familieleden gemaakt en ook hun hebben mij goedgekeurd. Dus ik heb mijn plekje wel gevonden.
  Liefs (ook een beetje van jullie) Oascar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.