Schnauzerpups van Xandera geboren op 17 maart 2024

 

NL Kampioen Xandera-Wietske vd Oldert    NL kampioen  vader Django Alarm Beskyd

Zondagmorgen 17 maart heeft Xandera haar pups gekregen. Rond half zes  s`morgens werd de 1ste pup geboren en rond half twaalf de laatste. Moeder Xandera heeft het erg goed gedaan. Ze heeft 1 reutje en 6 teefjes gekregen. helaas heeft het kleinste een teefje het  niet gered. met moeders Xandera en de andere pups gaat het uitstekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 maart:  De schnauzerpups zijn zo tevreden. Ze drinken en slapen en je hoort ze bijna niet. Voor ons ook fijn, we slapen er vlakbij en dan hebben wij ook een goeie nachtrust.

25 maart . De schnauzerpups zijn een week oud. We hebben dit weekend kennis gemaakt met de toekomstige eigenaars. Dat is altijd leuk en fijn om te zien en te horen waar de pups hun nieuwe mandje krijgen.

27 maart :Moeder Xandera zorgt goed voor haar pups.  Je ziet elke dag weer dat ze gegroeid zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31 maart: we zijn vandaag alweer 2 welen oud. onze oogjes gaan langzaam al open. nu kunnen we de grote wereld helemaal verkennen.

9 april: De schnauzerpups zijn al weer ruim 3 weken oud, ze lopen al heerlijk rond en verkennen de grote wereld. Gisterenmorgen zijn ze voor het eerst ontwormd. En s`middag gezellig bezoek gehad van een van de toekomstige baasjes.

14 april: vier weken oud zijn de schnauzerpups vandaag. alweer veel gebeurd deze week. ze zijn tandjes aan het krijgen en verder zijn ze ook de buitenwereld aan het verkennen al is dat natuurlijk wel erg spannend. Ze eten ook al puppybrokjespap. Wat gaat het toch snel. is nu helemaal genieten nu ze wat aan het spelen en rennen gaan.

 

28 april: De schnauzerpups zijn vandaag alweer 6 weken oud. wat gaat het snel. ze zijn deze week gechipt en dna afgenomen. Ze vinden het heerlijk om op het gras te spelen.

We wenseb alle nieuwe baasjes heel veel geluk, plezier en gezondheid met hun pup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.