schnauzerpups Yara geboren op 23 juli 2023

vader Django Alarm Bezkyd

Alle pups zijn besproken

23 juli 2023 vandaag is onze Yara moeder geworden van 9 gezonde pups. ook moeder maakt het goed. Het blijft toch elke keer spannend of alles goed gaat. Yara kreeg om 22.00 uur haar eerste schnauzerpup-. Om half drie in de morgen bracht ze haar laatste pup ter wereld. De schnauzerpups zijn de eerste nacht goed rustig geweest. dat is een goed teken dan drinken ze goed en zijn ze tevreden.

26 juli:  Met moeder Yara  en pups gaat het uitstekend. Ze eten en slapen en ook s`nachts horen we ze bijna niet. Ook goed voor onze slaaprust. We slapen er een paar meter van af. zo kunnen we ze goed in de gaten houden. Moeder eet goed dat is ook nodig om de negen pups groot te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De schnauzerpups zijn vandaag 1 week oud.  Wat zijn ze al gegroeid, maar wat wil je met zo`n zorgzame moeder Yara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yara : Even een momentje voor me zelf

2 augustus : de schnauzerpups zijn nu 10 dagen oud. en wat zijn ze al gegroeid. Weer prachtig en genieten elke dag. en het mooie moet nog komen als ze over een een paar weken al  weer voorzichtig aan het rondlopen gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 augustus : de schnauzerpups zijn nu 18 dagen oud. De oogjes zijn open en ze gaan langzaam aan al wat aan het proberen rond te lopen. een prachtig gezicht is dat. Drinken bij moeders is ook hun moeder en daarna heerlijk weer even uitrusten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 augustus: morgen worden de schnauzerpups alweer 3 weken, wat zijn ze gegroeid. Ze lopen al wat rond en ze hebben hun eerste ontwormings kuur gehad, na dat we ze gewogen hebben.

 

 

 

 

 

 

 

de kraamvisite deze week van de verschillende nieuwe toekomstige baasjes, was ook erg gezellig.

 

 

 

 

 

 

 

 

24 augustus: van kleine pups die alleen maar slapen en drinken zijn de pups nu al heerlijk aan het ravotten met elkaar. Dit weekend krijgen ze een eigen naam want de nieuwe baasjes komen de schnauzerpups van Yara uitzoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

6 augustus: Wij zijn erg hard gegroeid zeggen onze nieuwe baasjes. we hebben intussen allemaal een naam gekregen een mooi gekleurd halsbandje om zodat ons baasjes ons goed kunnen volgen via foto’s en filmpjes in hun groepsapp. Ook zijn we gechipt door een lieve mevrouw  van de raad van beheer en onderzocht en onze eerste enting gekregen van de lieve dierenarts Ilse.

 

 

 

 

 

 

 

 

7 september: weer even lekker ravotten op het grasveld. en nar het ravotten is het tijd om te eten.

 

 

 

 

 

 

17 september. De eerste vier pups zijn naar hun nieuwe baasjes. Morgen komen ze Inka halen. De andere pups mogen nog even blijven omdat ze naar België en Duitsland  gaan. Nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met jullie schnauzerpup.

Al wat eerste foto’s en een verslag van de eerste vier schnauzerpups bij hun nieuwe baasjes.

Igor: Even een heel klein stukje wandelen met mijn baasje en kennismaken met de koeien.

 

Ivo: Ik heb het al goed naar mijn zin en zeker met mijn nieuwe knuffel

Iwan; Pfff wat ben ik moe van al die nieuwe indrukken.

Isa: de brokjes smaken goed na die autoreis met mijn baasjes naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou even een update van mijn eerste dag en nacht bij mijn nieuwe paps en mams. Na een auto rit van 1 uur ben ik bij mijn nieuwe thuis aangekomen. Auto rijden op schoot vindt niet tof ik lig liever bij de voeten van de bijrijder dan val ik lekker in slaap. Ik ben gisteren op ontdekkingstocht geweest in de tuin. Tussen de bloemen vind erg leuk mijn baasjes niet zo geloof ik ze halen mij er steeds uit. De bench is ook even een dingetje ze stoppen mij erin voor de verplichte rust. eerst stond deze in de keuken/kamer maar ik heb mijn stembanden flink laten werken uiteindelijk hebben ze mij in de gang gezet met bench en al daar is het lekker rustig en de ruimte kleiner wat fijner aanvoelt voor mij. Ook heb ik al aan de riem gelopen erg leuk in het begin een beetje vreemd maar daarna ging het goed mijn baasjes zijn trots. Zindelijkheid gaat ook goed meerdere plasjes buiten en al drie poepjes gedaan. Eten en drinken daar wordt goed voor gezorgd.
Groetjes Guusje (Isa) bandje groen

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.