Xandera is trotse moeder geworden van negen gezonde pups

Xandera  v.d.Oldert heeft in de vroege morgen van 20 mei 2022 haar pus gekregen. Wel met een keizersnee. maar Moeder Xandera en pups maken het erg goed. Is dan toch extra spannend. Ze heeft 5 reutjes en 4 teefjes gekregen. We hebben de pups vannacht bijna niet gehoord. Dat is een goed teken dan zijn ze goed tevreden. En Xandera wordt extra verwend nu natuurlijk Het is Xandera haar derde nestje. Voor vader is Django zijn eerste nest.

Moeder Xander v.d Oldert                                      vader Django Alarm Beskeyd

 

 

 

 

 

 

22 mei ; De schnauzerpups zijn erg goed tevreden. Moeder Xandera heeft haar rust toch hard nodig na de keizersnee, ze laat de pups drinken en zelf ligt ze er bij uit te rusten in zover dat kan. Ze eet en drinkt goed. dat is ook nodig na zo`n ingreep en haar 9 pups.

 

 

 

 

 

 

 

27 mei: de schnauzerpups  zijn vandaag 1 week oud.  en Jeee wat zijn ze hard gegroeid. Het waren al flinke pups met de geboorte. Met moeder Xandera gaat het ook erg goed. Wel fijn want een keizersnee is toch een hele ingreep. Hierbij plaats ik weer een paar foto`s. de ene zijn ze hun buikjes aan het vullen. Op de andere foto moet ze daarvan weer uitrusten en slapen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De schnauzerpups zijn 10 dagen oud. Moeder Xandera heeft genoeg ,  melk voor haar 9 pups. Prachtig om te zien hoe heerlijk de pups aan het drinken zijn bij moeders

De schanzerpups zijn twee weken oud. Wat zijn het stevige pups. ze groeien echt als kool. Nog even en dan gaan de oogjes open.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 juni: we zijn al weer 23 dagen oud en we zijn al echte schnauzertjes aan het worden. Onze oogjes zijn open en we lopen al wat rond. Vandaag mochten we voor de eerste keer de wereld buiten op het gras gaan verkennen, was wel spannend maar met moeder Xandera erbij goed het erg goed.

https://youtu.be/tT3wDb0Koso
knuffelen met kleinzoon Stan is elke keer weer een feestje.
26-Juni :Vijf weken oud zijn de Schnauzerpups van Xandera. Ze zijn allemaal uitgezocht door hun nieuwe baasjes. Woensdag krijgen ze hun chip en wordt er dna afgenomen.
Ze vinden het heerlijk om met alle knuffels te spelen op het gras. En nieuwsgierig gaan ze op onderzoek uit.

Even naar papa Django

3 juli 2022
We zijn 6 weken oud. deze week hebben we een chip gekregen, dna test afgenomen en de dierenarts heeft ons de eerste enting gezet en ons na gekeken. We zijn allemaal gezond verklaard. Al bij al een week vol ervaringen. Vandaag hebben we een nieuw onderkomen gekregen. We hebben een twee speelruimtes gekregen en hier leren we al om wat zindelijk te worden.

Eén gedachte over “Xandera is trotse moeder geworden van negen gezonde pups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.