Yara is de trotse moeder geworden van maar liefst 10 schnauzerpups

Maandag 9 mei zijn ze geboren. alles heeft goed gegaan. Ze heeft 7 teefjes en drie reutjes geworpen. Met moeder gaat het goed. Het is Yara`s eerste nestje en ze doet het zo goed. Ook voor vader Cobus v.d Oldert is het zijn eerste nest.  Het is elke keer weer wonderbaarlijk hoe goed de moeder schnauzers voor hun puppy’s zorgen. De pups zij erg tevreden. ze drinken en slapen. Prachtig om te zien. zijn van de afgelopen paar dagen. Onze kleinzoon Stan is weer super blij.

3 juli 2022
7 schnauzerpups zijn naar hun nieuwe baasjes gemogen we wensen iedere veel geluk en gezondheid met hun pup. We zien elkaar volgend jaar terug op de Oldertjesdag. Hier enkele foto`s in hun nieuwe omgeving

Fenna

Fiebé

Flora

Floris

 

 

 

 

 

 

 

Freud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yara van  Hoog Oord                                                                                                                        vader Cobus vd Oldert

 

 

 

16 mei- De schnauzerpups zijn vandaag een week oud. Moeder en kids doen het fantastisch. Je ziet ze bijna groeien. En Moedertje Yara doet het uitstekend. Ze verzorgd haar kroost erg goed. Dit weekend zijn de toekomstige eigenaars op bezoek geweest. Yara vond het allemaal prima en heeft zich wat af laten knuffelen. Iedereen heeft een naam voor hun toekomstige pup gekozen met de letter F. Natuurlijk hoort  bij kraam visite ook beschuit met muisjes.

22 mei: Morgen zijn de schnauzerpups  14 dagen oud. en wat zijn ze  in een week tijd gegroeid. Ze hebben een ander ruimte gekregen, Xandera  die afgelopen vrijdag haar pups heeft gekregen heeft nu die plek. Maar de pups en Yara vinden dat prima. is toch vlak bij. we hebben er een radio overdag bij aan. kunnen ze al wennen aan andere stemmen en geluiden. Onze kleinzoon Stan vindt het weer fantastisch om even bij de pups te zitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 mei: De schnauzerpups hebben hun oogjes open. Ze gaan nu de grote wereld echt ontdekken. dat is ook al goed te merken. ze beweren zich al goed voorruit. Moeder Yara zoekt regelmatig een ander plekje als op het warme vetbed. De pups gaan haar mooi achteraan.  En ze vinden het prima om  tussen de krantenknipsels te liggen dicht bij moeder Yara. Ze klimmen zelfs op moeders haar rug voor een lekker plekje om er even alleen op te gaan liggen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 juni: De schauzerpups zijn de wereld verder aan het ontdekken op het grasveld. ze vonden het maar vreemd, maar al snel gingen ze het terras ook verkennen. moeder Yara houdt  alles goed in de gaten.

 

 

 

 

 

 

 

12 juni: het was een druk weekend voor ons wat onze toekomstige baasjes kwamen ons uitzoeken. we hebben nu allemaal kennisgemaakt met ze en we zullen ons even voorstellen.

Fenne

Fiebé

Fien

Floortje

Flora

Freud

Fanny

 

 

 

Frits

Floris

Heerlijk ravotten en spelen met al de knuffels en dekentjes die daarna mee gaan naar de nieuwe baasjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de schanuzerpups zijn nu 7 weken oud. Volgende week mogen ze alweer naar hun nieuwe baasjes, wat gaat het snel allemaal. Ze zijn heerlijk actief en  ravotten  wat af samen op het gazon.

2 gedachten over “Yara is de trotse moeder geworden van maar liefst 10 schnauzerpups

  1. Heel mooi nestje,
    Indien er nog een pup beschikbaar zou zijn willen we graag eens vrijblijvend komen kijken. We zijn van Tongeren (België) en hebben vanaf 1995 altijd een dwergschnauzer gehad. Onze huidige hond (onze derde) is reeds 14 jaar oud.
    Wij zelf zijn gepensioneerd, dus tijd genoeg om met een pup op te voeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.