Oldertjesdag 2021

Vorig jaar door corona kon de Oldertjesdag niet door gaan. Maar dit jaar goddank weer wel. Wat was het leuk en fijn om alle schnauzerpups van 2020 en nog het nestje van Penny 2019 terug te zien als volwassen schnauzers met hun baasjes. Het was niet zo druk meer als andere jaren. we worden ook een dagje ouder ha ha. daarom hebben we besloten om vanaf dit jaar alleen de pups die nog nooit geweest zijn terug te laten komen voor de terug kom dag. Hopelijk begrijpt dat iedereen. Het weer is wel eens beter geweest op de Oldertjesdagen maar ondanks een paar regenbuien was iedereen enthousiast na de puzzelwandeltocht.
We willen nogmaals iedereen bedanken voor hun komst en gezelligheid, en  in het bijzonder Helen, die een verslag van de Oldertjesdag 2021 heeft geschreven.

We wensen jullie nog vele jaren veel plezier en geluk met jullie Oldertjes schnauzers.

Tjeu en Jeanne en onze grote hulp kleinzoon Stan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes en baasjes Jawoewaffff, het was dan eindelijk zover! De van der Oldertjes schnauzerreünie.

Binky en Brandy van mama Penny,  Cora en Cobus van mama Xandra,  Dezza, Djipsy, Donna en ikke (Dazzle) van mama Wietske waren op deze superleuke dag aanwezig.
We werden welkom geheten en mochten meteen kennismaken met andere familieleden, we wisten niet waar we kijken moesten….overal schnauzers, zoooo leuk! En ze leken precies op mij, grappig hoor.  De baasjes werden verwend met koffie en Brabantse vlaai. Wij met lekkere koekjes. Met veel zin en energie begonnen we aan de puzzel tocht door Jeanne en Tjeu in elkaar gezet. Het énige wat wij hoefden te doen was heerlijk ravotten en spelen en dollen en achter elkaar aan racen door het water, wauw, wat kunnen schnauzers hard rennen zeg! Voor een korte pauze hadden Jeanne en Tjeu ergens in de bossen een kraampje neergezet met drinken en lekkers voor mens en dier, wat ontzettend leuk gedaan! Na afloop kregen onze baasjes heerlijk zelfgemaakte soep van Jeanne met broodjes, werden er nog groepsfoto’s gemaakt en prijzen uitgedeeld aan de winnaars van de puzzeltocht!
En na nog meer dollen met de broertjes en zusjes gingen we weer in de auto richting huis.,…..en ja gaap gaap gaap….ik ben nu helemaal uigeteeeeld……snurk snurk 💤 💤 💤 tot de volgende keer 💤💤

Wafff van Dazzle- Wietske van de Oldert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.