Belevenis van Hero

Hallo hier ben ik weer, ik ben net 6 maanden oud. Wat heb ik weer veel meegemaakt afgelopen tijd. Ik ben enorm gegroeid en heel sterk geworden. Ik mag nog steeds overal mee naar toe. En heb al veel hondenvriendjes in de buurt gemaakt. Ik mag elke dag los lopen in het honden losloopgebied. Daar is een wadi en die was super leuk afgelopen weken met al die regen. Heerlijk, ik spring dan als een konijntje door de wadi. Heerlijk dat opspattende water! Af en toe vind ik een muizen holletje en daar past mijn snuit volledig in! Mijn oren doen het niet zo goed als ik rond ren. Vrouwtje kan dan roepen wat ze wil, maar ik ben veelste druk met al die geuren en andere geweldige dingen. Ik ben ook voor het eerst naar een goede trimmer/plukker geweest. Hij vond dat ik het heel goed deed en het vrouwtje vindt mij nu de allermooiste Schnauzer jongen die er is 😉 En laat mij heel trots uit. Ik ben nog een dagje mee geweest naar Brussel, maar was wel misselijk van die autorit.  Ik heb het Atomium gezien en bij het Militair Ziekenhuis was zo’n gaaf bos! Heerlijk kunnen ravotten!

Ik ben ook mee geweest op vakantie, het vrouwtje vond mij echt nog te jong om naar het pension te gaan. Ik vond het geweldig op de camping in de Dordogne, Frankrijk. Ik heb daar ook mijn blaf en grom gevonden en echt leren waken. Elke tent die nieuw op de staanplaats kwam blafte ik even aan. Zodat ze wel weten dat ik de baas ben over die campingstraat. Naar kindjes blaf ik niet hoor, die vind ik zo leuk. Ik ben goed in pingpongen en dan in de weg lopen zodat de baasjes over mij heen struikelen. Ook vind ik het heerlijk als ze gaan uiteten, dat ruikt allemaal zo lekker. Ik probeer ook mee te doen als de baasjes een puzzel maken of een spelletje doen. Ik kan al heel goed bij de tafel dan. Ik vond de vakantie heel fijn, overdag wel wat warm, maar s nachts heerlijk koel. Ik heb inmiddels mijn puppycursus voltooid en een echt diploma behaald. Alleen vraagt vrouwtje zich sinds een paar weken af of mijn oren nog werken……nou die heb ik wel hoor, alleen gebruik ik ze natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Ik heb gehoord dat ze in september met mij naar de vervolgcursus wil. Ik heb er nu al zin in!

Lieve poot van Hero

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.