De belevenissen van Flow (Quiny)

Flow vertelt 19 juni 2012-06-19

Hier weer een update van mij, ik heb in de tussentijd al weer van alles gezien en meegemaakt, ze zijn een paar dagen geleden naar het marktje hier op het dorp met me geweest,in het begin vond ik het een beetje te druk en al die soort huisjes met lekkere luchten vond ik toch wel apart totdat we bij de bloemetjeskraam kwamen,dat vond ik wel heel erg leuk want die bakken met die plantjes en zo staan wel op mijn hoogte zodat ik er telkens even aan moest ruiken, deed net of ik alleen maar deed snuffelen maar nam wel stiekem af en toe een hapje ervan,vrouwtje zag dat dan en vond dat niet goed,ik moest telkens van haar gaan zitten en netjes wachten,viel niet mee hoor,ze moest het maar zo,n 20 keer zeggen want wat ik in mijn hoofd hebt krijgen ze er niet zomaar uit,wel als ik aan het wandelen bent of in huis,dan luister ik goed en ben helemaal zindelijk,vrouwtje heeft dat spul wat zo stinkt, heet dettol dacht ik,weg gezet. Ik ben ook al een paar keer naar van dat water geweest wat telkens op me af kwam,ze noemde dat strand en zee dacht ik, de eerste keer dat ik daar was vond ik het maar raar en wist niet wat ik hier moest doen,kale vlakte en weinig spulletjes om te spelen, vrouwtje neemt nog geen bal mee want ze zegt dat ik daar nog te klein voor bent,nou ik ben in mijn gedachte gewoon een reus en gedraag me zelf daar ook naar,ik ga nu meerdere keren naar het strand want daar ben ik in 2 minuutjes,en vind het steeds leuker worden, kreeg eerst een  heeeele lange riem aan zodat ik meer vrijheid had maar nu hebben ze me eens los gelaten,  jippie,dat was leuk, wel even wennen en bleef maar naast hun lopen tot ik in de gaten kreeg dat ik best wel iets verder dan kan,en als de baas me dan roept ga ik maar gelijk naar hem toe want ik krijg dan een lekker hapje. Ik eet geen brokjes meer want was daar niet zo dol op,ik krijg nu van dat vlees voor honden waar alles in zit,nou dan lijk ik wel een uitgehongerde wolf als ik dat krijg,en elke dag een andere smaak,krijg rund,paard en lam,heerlijk vind ik dat en voor me tandjes gaat ze naar zo,n winkel waar ze voor zich zelf vlees halen en nemen dan een vleeskluif voor mij en die grote bull mee,daar ben ik dol op en kan me daar uren mee vermaken,alleen krijg ik die alleen buiten want vrouwtje vind zoiets niet zo fijn op de grond in huis,maar ze zegt als het straks weer koud gaat worden dat ze dan maar een groot laken voor me in de kamer neer legt,dan vind ze het niet erg. Vrouwtje heeft me verteld dat we over een tijdje naar Oldertjesdag gaan en dan mijn familie gaat ontmoeten. Lijkt mij wel heel erg leuk hoor. Ik hoor vrouwtje wel eens over Lana praten,daar heeft ze wel eens contact mee,schijnt dat we precies dezelfde streken hebben en erg op elkaar lijken, dus ook zo,n knappe meid net als ik want ik kijk regelmatig hier in zo,n spiegel of mijn haar wel goed zit,word dan ook elke dag geborsteld zodat ik er netjes uit ziet. Nou ik ga maar stoppen,kan nog wel uren doorgaan maar dat bewaar ik voor de volgende keer,

tot snel dan maar weer.

Dikke poot (want ze worden al steeds breder) van Flow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.