De belevenissen van Zorro bij zijn nieuwe baasjes

De eerste nacht is goed gegaan. Zorro jankte eerst wel, maar is daarna gaan slapen. Hij werd om 5.30 uur weer wakker.  De bench was nog helemaal droog. Al meerdere keren uitgelaten, hij plast en poept netjes buiten. Alleen plast hij tussendoor nog wel vaak in huis. Tijdens het spelen of gewoon als hij rond wandelt. Maar dat zal ook wel beter gaan na verloop van tijd. Hij eet lekker zijn brokjes op en drinkt veel water. Hij is terughoudend bij nieuwe dingen, maar als hij het eenmaal heeft gezien is het prima. Met wandelen vind hij auto’s die langs rijden nog wel een beetje spannend. Zorro is een gezellig vrolijk hondje.

Nacht twee is ook super verlopen. Een kwartiertje janken en dan heerlijk gaan slapen. Vanmorgen om 6.30 uur wakker gemaakt. Het gewone leven begint weer dus daar moet Zorro ook aan wennen. Hij plast en poept netjes buiten. Weet de weg terug naar huis al te vinden. Zorro is erg leergierig, maar ook lekker ondeugend. Rijdende auto’s worden al minder spannend en we hebben ook nog even een klein ritje in de auto gemaakt. Dit ging ook goed. Zorro heeft kennisgemaakt met de stofzuiger, die is helemaal niet eng. Ook heeft hij een tijdje achter het huis gespeeld in zijn eentje, dat was geweldig. Vooral de rond waaiende blaadjes zijn interessant.

Dikke knuffel en pootje Zorro!

28 januari 2019: Wat gaat de tijd snel, de eerste twee weken dat Zorro bij ons is zijn voorbij gevlogen.Hij groeit als kool, is inmiddels al 5,5 kg. Aan de grote van zijn poten te zien gaat hij nog wel een stukje groter worden. Al voelt hij zich al een hele kerel.Hij is voor de duvel niet bang! Hij blijft lekker ondeugend en lijkt zich er niet veel van aan te trekken wat wel of niet mag.Maar hij weet het donders goed, je aankijken en ondertussen gewoon nog twee keer een hapbeweging richting te gordijnen maken.Dan moet je wel oppassen dat je niet begint te lachen.Wandelen heeft hij nog niet zoveel zin in, als hij zijn behoeftes heeft gedaan wil hij wel weer lekker de warmte in.De sneeuw vond hij geweldig, vooral achter de sneeuwballen aan vangen.Achter het huis vermaakt hij zich wel prima.Ook begint hij zich steeds beter te vermaken met zijn speelgoed.Wat verandert hij snel zo in de eerste weken.We zijn dolblij met ons lekker ondeugend rakkertje.Voor diegene die zijn avonturen wil volgen.Hij deelt ze op intagram, avonturenvanzorro. Daar kun je hem volgen.Pootje van Zorro🐾=

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.