Groetjes van Valerio -Penny

Hallo allemaal,

hierbij wil ik Valerio, eens wat van laten horen. Vooral nu MIJN strand op de voorpagina van het schnauzerblad staat. Ik ben beland in het uiterste zuidwestpuntje van het land! Ik heb nog geen sneeuw gezien, en echt vorst is er ook nog niet geweest sinds ik hier woon. De baasjes lezen met veel plezier de verhaaltjes van Wica en Wachter Boaz, ze zeggen dat de streken die ze uithalen zeer herkenbaar zijn, ik tuinier, snoei en werk ook heel graag buiten in de tuin. Het strand blijft wel het leukste om naar toe te gaan alleen mag ik niet los omdat ik er dan als een speer vandoor ga naar iedereen die ook op t strand is!  Mensen,andere honden,vogels en alles wat beweegt vind ik leuk! Ook zwemmen vind ik super!  Inmiddels, ook al word ik de “kleine” genoemd ben ik al een stuk groter dan mijn schnauzervriendin van 13 jaar! Maar gelukkig speelt ze of ze twee jaar oud is. Ik heb het heel erg naar m’n zin en s’avonds lig ik braaf in m’n mandje als iedereen braaf op de bank zit. Ze moeten niet heen en weer lopen want dan voel ik me geroepen om ook van alles op te ruimen!

Groetjes Valerio en de baasjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.