Hallo allemaal, ik ben (Baya) Indy.

Sinds een week woon ik bij mijn nieuwe familie in Leusden. De eerste dag was erg wennen aan al het nieuwe en de vreemde geluiden om me heen maar al de tweede dag vond ik het in huis niet meer eng. Ik ga nu graag op onderzoek uit. Helaas snappen mijn baasjes me nog niet zo goed. Ze begrijpen niet dat ik de gordijnen en de tafelpoten heel leuk speelgoed vind, ze halen me steeds weg, elke keer weer maar ik blijf volhouden want uiteindelijk zullen ze wel opgeven.
Buiten vind ik veel dingen nog wel spannend en heb niet altijd zin om mee te lopen. Ik doe wel keurig al mijn plasjes en hoopjes buiten want ik was er snel achter dat dat iedere keer lekkere kluifjes oplevert.
Afgelopen vrijdag zijn we naar de dierenarts geweest. Hij vond mij een lieve gezonde hond. Kennelijk deed ik ook iets goed want hij zei steeds dat ik “braaaaf” was.
Ik ben al een paar keer op visite geweest waarbij iedereen met mij wil spelen. Na een kwartiertje vind ik het genoeg en laat me dan zonder problemen in mijn eigen bench leggen om lekker te slapen.
Het was een prima eerste weekje waarin we al aardig aan elkaar gewend zijn.
Ik hoop dat het net zo goed gaat met mijn broer en zusjes.
Een poot(je) van Indy 🐾

Baya Indy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.