Hallo ik ben Binky

Hier eens even een berichtje van mij uit Dronten. Ik ben Binky en ondertussen alweer een halfjaar oud. Ik ben nu al groter en zwaarder als mijn voorganger hier in huis, ik lijk wel op hem, maar van karakter toch echt niet. Ik zie er ook beter uit, al zeg ik het zelf. Ik heb een prachtige vacht en mijn vrouwtje borstelt het ook en knipt overmatige haargroei weg. Dat doet niet zeer en ik zie er daarom goed uit! Maar ik vind het natuurlijk leuker om lekker te kauwen op allerlei zaken, wat niet altijd mag. Maar een kauwkluif mag wel, de voordeurmat niet. Het is wel erg moeilijk omdat allemaal te moeten onthouden, wat wel en niet mag. Toen ik hier thuis kwam, kluifde ik overal op, tot wanhoop van mijn baasjes. Ze hebben serieus overwogen om mij terug te brengen of door een psycholoog te laten testen! Nou ik ben heel normaal hoor, maar ze hadden nog nooit een pup van 8 weken meegemaakt. Ondertussen kunnen we goed met elkaar overweg en weten we een beetje wat we aan elkaar hebben. Ik mag zo nu en dan ook mee naar een verpleeghuis, waar ik dan de hele dag mensen ontmoet, die mij allemaal aaien, knuffelen en met mij ravotten. ‘S avonds ben ik dan helemaal bekaf. Moe word je ook van een wandeling langs de zee of het strand hier in Dronten. Ik ben reuze enthousiast en vooral als ik andere honden tegenkom. Het schijnt dat ik ze afschrik, dus ik word nu kort gehouden, minder leuk natuurlijk, maar ja misschien wel beter. Ik verheug me erop om straks weer met de camper op pad te gaan, dan zijn mijn baasjes de hele dag bij mij en gaan we lekker veel wandelen.

Nou dat was het wel zo’n beetje voor nu, ik laat nog wel eens wat van mij horen.

Pootje van Binky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.