Hier Dazzle weer online……

Hi hi doggies

Hier Dazzle weer online……

Hoe gaat het met jullie sinds we elkaar gezien hebben bij de reünie?
Met mij gaat alles honds goed. Ik ben inmiddels gesteriliseerd en genezen en zit weer helemaal prima in mijn hondevelletje! Dat steriliseren was wel een dingetje hoor. Voor mij en voor mijn baasjes, omdat zij mij de eerste week rustig moesten houden ivm de gehechte wondjes. Zij hebben zo hun best gedaan, mij de trap op en af getild, mand naar beneden etc, maar….tsja de tweede avond  zag ik een kat voor het raam, ja sorry hoor, toen moest ik toch echt even drie meter hoge sprongen maken, waren de baasjes niet blij mee. Maar gelukkig heb ik mijn heerlijke leventje weer terug, waf waf haha en ook de baasjes zijn weer tot rust gekomen.
En ik geniet weer volop van eten, tijdens mijn loopsheid en daarna had ik maar weinig trek. De kerst staat weer voor de deur, de boom staat bij ons al en ik kom er helemaal niet aan, wat een braverd ben ik toch he?

Nou lieve broers en zusters, deze knuffelhond wenst jullie vast weer hele fijne en gezellige en hondensnoepjes-rijke dagen toe.

Hondeknuf van Dazzle en ook groetjes van mijn baasjes.

Wafwafwafwafwafwafwaf

🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴🦴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.