Kerstgroet van Dazzle

Lieve broertjes en zusjes, kerstgroet van DazzleHier is jullie hondezusje Dazzle weer met een gezellig praatje voor de kerst! Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het hondsgoed. Mijn baasjes vinden mij de liefste en mooiste ever en ik ben best al gehoorzaam, vinden zij. De kerstboom heb ik tot nu toe nog redelijk met rust gelaten. Maar soms, als ik de kans krijg, pik ik natuurlijk wel een leuk dingetje uit de boom! Maar stiekem hoor! Misschien hebben ze daarom wel geen glazen ballen in de boom gehangen wafwafwaf! Mijn tandjes zijn al aan het wisselen en ik weeg nu ruim 12,5 kg en ben 45 cm hoog! Ontzettend sociaal en dol op honden mensen en kinderen. Ik spring natuurlijk wel graag tegen alles en iedereen op, dat zijn de baasjes mij aan het afleren, jammer hoor! Nou, ik hoop dat jullie met jullie baasjes supergezellige dagen zullen hebben met veel wandelplezier en heerlijke “kerstbrokkenmaaltijden” en zien we elkaar dan ergens in mei bij de fam vd Oldert! Ik verheug me er al op! Kerstpoot van Dazzle 🐾🐾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.