Mara is er niet meer, rust zacht Mara

  stan-met-zijn-grote-vriend-mara

We hebben afgelopen maandag tot onze droefenis , onze Mara in moeten laten slapen. Mara is ruim 12 jaar mogen worden. Maar het gemis is erg groot. Ook bij de kleinkinderen al waren die er al wat op voorbereid. Mara kreeg vorige week in een paar dagen tijd een heel dikke buik. ze was al wat magerder geworden en at niet veel meer. Maar dit ging toch wel erg snel. De dierenarts dacht eerst aan de lever maar na onderzoek bleek het een snelgroeiende tumor te zijn. De dierenarts vertelde ook dat het `t beste was om haar veel pijn te besparen was om Mara in te laten slapen. Dat hebben we afgelopen maandag 7 november laten doen.  s `morgens zijn Lieke en Stan Mara nog even komen knuffelen voordat ze naar school gingen  En rond de middag  is Mara  rustig ingeslapen. We hebben er vrede mee al is het gemis erg groot bij ons allemaal.

Nog een paar foto`s van Mara.

lieke-aaien-kopie

laatste-nest-pups-van-mara

 

 

6 thoughts on “Mara is er niet meer, rust zacht Mara

 1. Lieve Tjeu en Jeanne,

  Wij willen jullie sterkte wensen bij het verlies van Mara,
  die lieve zachte Mara die ons altijd zo vrolijk begroette als we op bezoek kwamen.

  We waren altijd zo vertederd door haar als ze haar hoofd zachtjes op onze knie legde en ons zoooo lief aankeek om een streling over haar hoofd te krijgen en de zachte druk met haar neus als we stopten om toch maar door te gaan.

  Sterkte
  En een dikke knuffel van ons en een pootje van Tieske.

  Sonja en Ivo

 2. Beste Jeanne en Tjeu,
  Sterkte met het overlijden van Mara, moeder van ons Doruske die we helaas vorig jaar december op veel te jonge leeftijd (7) in hebben moeten laten slapen. We voelen met jullie mee en we weten wat het betekent afscheid te nemen van een lieve schnauzer. We missen Dorus nog steeds, hij heeft bij ons een grote leegte achter gelaten; maar we koesteren ook de goede herinneringen die we aan hem hebben.
  Sterkte en een vriendelijke groet van Gerard en Joep.

 3. Wat erg, dat Mara er niet meer is.
  Jullie huishondje, altijd in de buurt. Als we binnen kwamen was Mara de eerste die we zagen. Zij was een prachtig voorbeeld voor hoe lief een schnauzer wel niet is. Mooie nestjes heeft ze achtergelaten en haar kinderen hebben een heel fijn leven gekregen. Maar voor jullie zelf, zal het een groot gemis zijn. Sterkte.
  Maarten Trudy en…Joy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.