Nieuw verhaal van de belevenissen van Hero

Jippie ik ben bijna jarig! Dat wordt een heerlijke dag met snacks en hopelijk komen ook mijn favoriete buurthonden in onze tuin ravotten. Ik heb er nu al zin in!

 

 Afgelopen maanden ben ik weer flink gegroeid en ben ik goed aan het puberen. In plaats van mijn bedje kapot maken ben ik ook dol op deurmatten, vloerkleden en tafels knagen. Het maakt niet uit hoeveel mijn baasjes met mij wandelen of doen. Ik blijf het lekker vinden. Ook vergeet ik aardig wat commando’s. Maar als ik heel rustig ben en niet puber dan kan ik het wel hoor. Ik doe gewoon alsof ik het niet meer kan. Inmiddels is de tuin ook Heroproof. Ik kan lekker rennen en de voorbij komende mensen aanblaffen. Lekker achter de vogels, katten, muizen aan in de tuin. En ik denk toch ook dat er in de auto’s een marter zit. Ik ruik daar elke keer iets. Ik mag daar dan extra lang blijven in de hoop dat die marter wegblijft. Ik hoop dat ik hem een keer vind!
Ik ben nog steeds een enorme knuffelkont en let goed op mijn gezin. Ik ben niet zo‘n fanatieke eter, ik eet pas als ik echt honger heb en mijn roedel compleet is. Dat vind ik het fijnste als iedereen van het gezin thuis is.
Ik ben naar het pension geweest in december. Dat vond ik achteraf niet zo leuk. Daarom is het vrouwtje op zoek gegaan naar een ander pension. Daar ben ik wezen wennen 2 weken geleden. Dat was werkelijk geweldig! Ze hebben daar vloerverwarming in de nachthokken, een boomgaard waar je kunt ravotten en overdekte buitenrennen. Ik mocht de hele dag en nacht met 1 vriendje samen zijn, Does genaamd. Het was 1 groot feest, dus als de baasjes op vakantie gaan, dan ga ik graag hier weer heen.
Morgen weer naar de trimmer, die gaat mij weer mooi maken. Ben benieuwd of de meisjes in de buurt het op zal vallen 😉 Want ik vind de meisjes al heel leuk in mijn omgeving.

Tot de volgende keer!
Lieve poot van Hero

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.