Ook nog een bericht van Xaro

Ik ben intussen al een stoere kerel van 4 maand. Hoog tijd dus om nog eens iets van me te laten horen. Ik voel me al helemaal thuis in mijn nieuwe huis. Ik geniet ervan om binnen in mijn mand te liggen of buiten te ravotten in de tuin. In de tuin hebben mijn baasjes een speelhoek gemaakt speciaal voor mij. Ze noemen het “een stapel brandhout”. Eigenlijk is dit bedoeld om te apporteren met mensen. Ik neem wat hout en verspreid dit in de tuin en zij halen het op en brengen het terug naar de stapel. Leuk he! Ik heb ook 2 vriendjes lopen in de tuin. Mijn baasjes noemen dit kippen. Ik vind het erg leuk om naar hen te blaffen en naar de omheining te springen, maar ik moet wel oppassen. Want wanneer ik te dicht kom pikt de kip in mijn neus. Dat vind ik niet zo leuk dus dan blaf ik nog wat harder om dit duidelijk te maken. Maar het vrolijkst word ik wanneer ze mijn riem nemen en we samen op stap gaan: naar de hondenschool, gaan wandelen, naar luchtballons gaan kijken, op bezoek bij andere mensen en hun honden, … Heerlijk vind ik dat.
Oh, en een pup kan je me ook niet meer noemen. Mijn baasjes hebben een foto genomen van het bewijs: mijn puppytanden vallen uit en binnenkort heb ik mijn volwassen gebit. Ja ja, kleine jongens worden groot.

 Vele likjes,
Loki (Xaro)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.