Verhaal van Hero

Hallo,

Hier ben ik weer. Inmiddels ben ik nu 9 maanden oud. En ik kan al zoveel meer! Ik ben vorige week geslaagd voor mijn 2e hondencursus. Mijn baasjes zijn heel trots op mij. Ik kan al heel veel commando’s. Ik ben heel sociaal en speel zo graag met honden in de buurt. Ik bewaak ons huis super goed, er komt niemand ongemerkt het terrein op. Ook als ik uitgelaten wordt met het baasje op het scootmobiel bewaak ik haar goed, niemand komt ongemerkt dicht in haar buurt. Poes vindt mij nog steeds niet zo leuk, ik snap het niet want ik heb inmiddels echt wel respect voor poes, althans zijn nagels….. 😉

Ik ben in september nog naar Texel geweest, heerlijk ravotten aan het strand en slapen in een hotel. Autorijden vind ik ook erg leuk, maar was wel ver hoor Texel. Maar gelukkig niet zo lang als de rit naar Frankrijk afgelopen zomer. Op de manege kom ik ook nog steeds vaak, maar vind de paarden toch wel indrukwekkend.

Ik ben gek op de herfst, elke wandeling vind ik wel een stok. Daar loop ik super trots mee rond dan. Afgelopen dagen was er sneeuw. Maar dat is leuk! Ik speel dan alleen maar, lekker die sneeuw in mijn snor.

Ik ben een echte knuffelkont en knuffel veel met het vrouwtje. Met de kinderen kan ik lekker spelen. Maar ik begin echt wel te puberen hoor en mijn bedje te slopen dan. En heb hele ondeugende streken. Eerst mopperen de baasjes dan, maar kunnen er ook smakelijk om lachen als ik weer iets uitgehaald heb. Deze week ga ik voor het eerst logeren in het pension, daar over de volgende keer meer.

Ik kijk uit naar de kerstboom over een paar weken……

Lieve poot van Hero

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.