Watcher Boaz op bezoek bij Wietske

Nou, jullie hebben het allemaal kunnen zien op de film … mijn bezoek aan zus Wietske. We hadden een weekend doorgebracht in Reewijk en aangezien je dan redelijk in de buurt zit van Milheeze dacht ik: laten we even doorrijden, want ik ben wel benieuwd hoe het met mijn vader Fletcher, moeder Katja en zus Wietske is.
De baas was zo dom om van tevoren een berichtje naar Jeanne en Tjeu te sturen en dat had hij nooit moeten doen! Wietske is een echte dame en die wilde er natuurlijk op haar best uitzien. En je weet hoe dat gaat met vrouwen: gauw nog even naar de kapper (trimmer). Wietske is daar overigens met haar ijdel gedrag geen uitzondering op want als ik de foto’s bekijk van mijn andere zussen zie ik bijv. Wica uitgedost met een prachtige strik in het haar. Kijk dat doen mannen natuurlijk niet. Ik kom er op dat filmpje dan ook behoorlijk warrig uit met mijn ongekamde haren. Maar beste lezer: na afloop van ons gestoei was er van de haardos van Wietske ook niet veel model meer over en dat deed mij goed.
Dan moet ik ook nog vermelden dat mijn wandelingen met de baas steeds langer duren. Dit heeft te maken met het feit dat ik niet meer zoals mijn zussen mijn blaas in een keer ledig, maar dat ik dit inmiddels gedoseerd doe, onder het optillen van een achterpoot. Zo doen echte kerels dat. Ook begin ik me steeds meer bewust te worden van heerlijke geuren. Mijn baas wil dan eigenlijk wel doorlopen en dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat zijn reukorgaan niet al te best ontwikkeld is. Bovendien: wat ik heerlijk vind dat vind hij niet lekker. Soms is zo’n geur zo lekker dat ik me er in ga rollen. We wonen hier aan de rand van een natuur/recreatiegebied en aan de oever van het meer is er altijd wel iets van rottende vis te vinden … heerlijk. Maar mijn baas heeft daar heel andere idee├źn over. Als hij maar weet dat ik zijn aftershave ook helemaal niet prettig vind.
Maar goed, dat alles even tussendoor want het gaat eigenlijk over mijn bezoek aan Wietske en de film die Jeanne daarvan heeft gemaakt. En als ik die film terug kijk … die zal nooit een oscar verdienen. Niet dat de hoofdrolspelers het niet goed doen, maar gewoon omdat de cameravrouw na al het carnaval gedoe er een onvaste hand (drank?) en een hersenschudding aan over gehouden heeft. Jullie begrijpen nu meteen waarom wij in het Noorden, niet aan carnaval doen. Het risico op een onvaste hand en een hersenschudding is hier met al die aardbevingen al erg genoeg.

Nou hier laat ik het voorlopig maar weer bij, Groeten van Watcher Boaz

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.