Xandera v.d Oldert heeft haar pups gekregen

Alle pups zijn besproken

Moeder Xandera Wietske v.d Oldert               Vader Ivar Ellen v.d.Oldert

      Woensdag 14 november is Xandera v.d Oldert de trotse moeder van 10 pups geworden. 7 reutjes en drie teefjes. Xandera kreeg rond de middag haar eerste pup,en rond vijf haar laatste pup. Moeder en pups maken het uitstekend.

Donderdag 15 november. De kleinkinderen waren natuurlijk weer super blij dat er weer schnauzerpups zijn geboren. Wat zullen ze weer vertroetelen worden. Je ziet al dat ze goed eten, ze zijn al goed gegroeid

.

17 november: Vandaag heeft Xandera de eerste kraamvisites van de toekomstige eigenaars gehad. Moeder Xandera vond het allemaal wel goed. Vol trots gaat ze er nog eens extra voor zitten.  

20 november: morgen zijn de schnauzerpups alweer een weekje oud. wat zijn ze al gegroeid.Ze liggen heerlijk tegen elkaar en ieder op z`n beurt gaat bij moeders drinken.
De pups zijn erg tevreden en moeder Xandera vindt het allemaal wel prima. Ook als er bezoek is vindt ze het allemaal wel goed.

 

23 november: De schnauzerpups zijn 9 dagen oud en wat zijn ze gegroeid.Moeder Xandera zorgt er goed voor haar pups.De kleinkinderen Stan en Lieke komen elke dag even knuffelen met moeders maar het liefs natuurlijk met de kleine pups.

25 november: Dit weekend hebben we weer kraamvisite gehad bij moeder en pups. Xandera vindt het prachtig al die aandacht. De schnauzerpups maken het uitstekend. Je iet elke dag weer dat ze gegroeid zijn. Over een paar dagen gaan de oogjes open. 

28 november. De schnauzerpups zijn vandaag 2 weken oud. De oogjes zijn ver heen open. Ze kunnen nu echte de grote wereld gaan ontdekken. wat zijn ze gegroeid in deze twee weken. Ook de kleinste pup groeit als kool.

1 december: De schnauzerpups beginnen al langzaam aan wat rond te kruipen en al wat wankeling de eerste stapjes te zetten.Prachtig om te zien.Ook Xandera en haar pups kregen weer genoeg aandacht dit weekend. Gisteren van de kleinkinderen Imke en Floor en vandaag van de kraamvisites voor de pups van Wietske.

4 december: De schnauzerpups en moeder Xandera hebben een grotere ruimte gekregen. Ze kunnen nu wat meer rond lopen , wat ze al aardig goed doen en zelfs beginnen ze al wat met elkaar te spelen. 

De schnauzerpups zijn nu 23 dagen oud. Gisteren hebben ze voor het eerst brinta pap gehad. Was even wennen dat ze uit een schaal konden eten.maar ze hadden het zo door. Ze spelen al heerlijk met elkaar en ook een knuffel vinden ze wel een interessant iets.

 

10 december: vandaag hebben de schnauzerpups voor de eerste keer puppybrokjes gekregen. We hebben de brokjes eerst geweekt in de puppymelk. de pups eten al erg goed, prachtig om te zien dat ze niet langs de etensbak maar zelfs erin liggen om te eten. en daarna gaan ze elkaar lekker aflikken. Ook is het niet meer veel slapen maar de pups zijn al behoorlijk actief met spelen

14 december: De schnauzerpups van Xandera zijn nu ruim 4 weken oud.Ze zijn al een keer ontwormt. ze spelen en stoeien al heerlijk met elkaar. Ook met de speeltjes kunnen ze al goed mee overweg.Over een week dan mogen de toekomstige baasjes hun pup uitzoeken. Het gaat snel.


20 december: de pups zijn alweer ruim 5 weken. Het vele slapen is overgegaan naar spelen, stoeien en heerlijk aan de schoenveters bijten.De eerste pup die naar onze kleindochter Floor gaat is uitgezocht. Dit weekend komen de toekomstige baasjes hun pup uitzoeken. Leuk zo krijgt elke pup hun eigen naam.

21 december: vandaag hebben twee pups een naam gekregen,Morgen en zondag krijgen alle pups hun eigen naam.


23 december: alle pups hebben dit weekend kennis gemaakt met hun nieuwe baasjes27 december: de pups zijn inmiddels door de Raad van beheer gechipt en vandaag is de dierenarts op bezoek geweest. Ze hebben hun eerste enting gehad en zijn goed nagekeken door de dierenarts.

30 december: Het gaat nu echt aftellen voor de nieuwe eigenaars. Over twee weken mogen ze hun pup op komen halen. De schnauzerpups zijn inmiddels al echte schnauzertjes aan het worden. Ze spelen en ravotten met elkaar en dagen elkaar uit wie de sterkste is.

De beste wensen voor 2019. De schnauzerpups hebben de jaarwisseling goed doorstaan. Ze hebben weinig mee gekregen van het vuurwerk.

4 januari 2019: nog een een weekje dan gaan de eerste pups alweer naar hun nieuwe baasjes. Wat gaat het snel.Wat zijn ze gegroeid en groeien nog hard. Ze spelen en trekken met het touw . knuffels en schoenveters is ook heerlijk om aan te trekken en te bijten. Ze zijn nergens bang voor.

9 januari: vandaag is het voor twee pups hun grote dag ze mogen mee naar hun nieuwe baasjes. Erg spannend voor de pups maar ook voor de nieuwe eigenaars. Maar het zijn vrolijke gezonde pups, ze wennen erg snel.Komend weekend komen ze de meeste pups ophalen. Wordt weer wennen voor ons.

15 januari’; De meeste pups zijn bij hun nieuwe baasjes. Heb al verschillende berichtjes binnen dat het goed gaat. Erg fijn om te horen. Ook heb ik la een paar leuke foto’s binnen gekregen in hun nieuwe huisje. die plaats ik op de pagina Schnauzer van de maand

2 gedachten over “Xandera v.d Oldert heeft haar pups gekregen

  1. Van harte proficiat met het prachtige nieuwe schnauzernestje! Als ze allemaal zo vol energie zitten als onze Hoover (bijna 9 jaar en 6 maanden), dan zullen hun baasjes er veel plezier aan beleven! Veel groetjes van Hoover, Ingrid & Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.