Hoera, het is feest!

Ik ben vandaag 3 maanden oud, net als mijn broertjes en zusjes.                                    Gefeliciteerd Eerke, Lex, Evie en Esha.

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Frits. Mijn baasjes roepen ook wel Fritske, omdat ik nog zo klein ben. Ik ben 13 mei geboren en omdat mijn naam met een E moest beginnen, hebben mijn baasjes de naam Enzo voor mij bedacht. Echter mijn Roepnaam zou Frits worden. De eerste 8 weken bij Jeanne en Tjeu waren een feest en toen die voorbij waren mocht ik de weide wereld in. Nou ja, het is bij Brabant gebleven. Mijn baasjes zijn mij 8 Juli al vroeg op komen halen. Ik mocht eerst nog even met mijn broertje en zusjes spelen en toen ik moe werd, ging ik alvast bij de baas liggen, zodat zij mij niet zouden vergeten, als ze naar huis gingen. Na ca. 3 kwartier rijden met de auto waren we thuis. Gelukkig niet veel langer, want ik heb heel de weg meegezongen met de radio en dat was best vermoeiend. Thuis aangekomen, heb ik eerst kennis gemaakt, met de buurvrouw en toen met de oude, 14 ½ jarige Harry, ook een Oldertje. We hadden dus iets gemeen! In het begin moesten we elkaar nog leren kennen en was het aftasten. Harry heeft altijd graag gespeeld en is altijd heel zuinig geweest op zijn speeltjes, waardoor wij een overvloed aan balletjes en knuffels hebben en ik mag er van Harry mee spelen en we spelen er ook wel eens samen mee. Harry kan soms best lelijk tegen mij doen, maar hij meent het niet. Hij wil alleen laten weten wie de baas is, maar ik ben slim en veel sneller dan hij. Als Harry denkt dat hij mij onder controle heeft, dan ben ik allang om hem heen gespurt en  heb het beoogde speeltje/botje gepakt.                                                                                                                            Ik hou erg van wandelen. Al vanaf dag twee, bij mijn baasjes, kreeg ik een halsbandje om, om mee de straat op te gaan. Ik had al snel door dat dat heel leuk was. In het begin liep ik met het vrouwtje naar het paadje aan de overkant van de straat. De baas liep dan met Harry door en dat vond ik maar vreemd en Harry ook. We wilden graag ook met de ander mee, maar dat mocht nog niet. Langzaam aan mocht ik steeds iets verder mee en dat was leuk. Nu loop ik dezelfde afstanden als Harry en gaan we s’avonds na het eten met z’n vieren een echte wandeling maken. Volgens mijn baasjes omdat ze dat gezellig vinden en ik dan mijn energie kwijt kan. Overdag vinden ze dat ik best rustig ben en nog veel slaap, maar eind van de middag ga ik los en zo’n wandeling vindt ik dan ook een feest. Ik ontdek iedere keer weer nieuwe dingen. Ik krijg er nog meer energie van en ga thuis nog even door met spelen. Tot ca. 22.00 uur dan val ik om en moet dan ca. 2 uur later nog even wakker worden van de baas om een plasje te gaan doen. Dan vind ik een wandeling even niet leuk.
Nu ben ik al 5 weken bij mijn baasjes en Harry. Voel mij al helemaal thuis. Wordt al een grote jongen en het avontuur gaat verder.

Groetje Frits

Eén gedachte over “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.