Hallo ik ben Eerke

Hallo, ik ben Eerke, een broertje van Frits en Lex, Evie en Esha, onze moeder is Zendaya, ze heeft heel goed voor ons gezorgd, samen met Tjeu en Jeanne! We hebben daar een hele fijne tijd gehad en veel lol getrapt met z’n 5 -en!  Na 8 weken mochten we naar onze nieuwe baasjes en begon een nieuw avontuur! Ik verhuisde naar Oosterbeek, naar vrouwtje Annette en haar zoon Thijs, die ik al helemaal voor me gewonnen had door hem lieve likjes in zijn gezicht te geven! Thijs woont niet meer thuis, maar in de vakantie hebben we veel gespeeld samen! Nu komt hij alleen in het weekend en ben dan heel blij hem te zien! Vrouwtje voedt mij op en van mij krijgt zij nu ook kusjes, zeker voor het slapen gaan, slaapt ze lekkerder zegt ze! Ik heb het hier reuze naar mijn zin, heb 2 schnauzer vrienden, opa Ollie, van bijna 16 en Lloyd, 10 en vriendin Indy een Hollandse Smous, ook 10. Met haar speel ik vaak met een bal in de tuin en nu met stokjes in het bos. Sinds mijn laatste vaccinatie mag ik mee met de ochtend wandeling! We gaan met de auto naar het bos, met z’n allen in de achterbak.De eerste keer aan de lange lijn, daarna mag ik nu loslopen, samen met de anderen, blijf altijd bij hen in de buurt en kom ook meteen als we geroepen worden, wil laten zien dat ik net als de anderen goed kan luisteren! Eerst vond ik andere honden spannend, maar als die te wild waren gingen mijn vrienden en vriendin mij beschermen, niet dat ze boos werden, maar ze bleven dan vlakbij mij en zij kennen de andere honden. Wanneer het mooi weer is gaan Ollie en Lloyd het water van de vijver in, dat durf ik nu ook, je frist er lekker van op!Indy gaat alleen met haar pootjes in het water, maar ik ga veel verder!

Na zo’n fijne wandeling slaap ik altijd heerlijk. Vrouwtje, wanneer ze in huis bezig is, laat me ook gewoon bij de andere hondjes blijven, alleen als ze weg moet, ga ik in de bench. Ik voel me best stoer, dat ze me al zo vertrouwd! Ik wil ook net als de anderen doen en laten zien dat ik dat kan! Heb het hier reuze naar mijn zin , dat begrijpen jullie zeker wel.

Eerke

 

Eén gedachte over “Hallo ik ben Eerke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.