Felicitatie van Hoover

Beste schnauzer broertjes en zusjes,

Beste schnauzer baasjes,

Beste Jeanne en Tjeu,

Met dit berichtje wil ik graag al mijn broertjes en zusjes feliciteren met onze 8ste verjaardag vandaag.
Hoe gaat het met jullie allemaal? Laat eens iets horen! Met mij gaat alles opperbest. Mijn baasjes vallen heel goed mee, ik krijg lekker eten, kan veel spelen, maak grote wandelingen, jaag op de poezen in de buurt en blaf de postbode elke morgen zowaar van zijn stokken … wat wil een schnauzer nog meer?

Een knuffel een een pootje van Hoover en veel lieve groetjes van Jan & Ingrid

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.