Hoover gaat verhuizen

Lieve schnauzer broertjes & zusjes en alle neefjes en nichtjes van de Oldert, Ik heb GROOT nieuws, ik ga verhuizen! Mijn baasjes Jan en Ingrid vertelden mij dat we naar een nieuw huis mét tuin verhuizen speciaal voor mij. Na 7 jaar op een appartement in Brussel mocht dat wel, niet dat ik mij verveelde want we gaan vaak wandelen en ik heb hier een heleboel vriendjes maar een huis mét tuin is toch wel iets bijzonder voor een echte schnauzer zoals ik. Ik kijk er al naar uit om daar rond te lopen. Mijn neefje Paco woont ook in de buurt. Onze nieuwe buren hebben ook 2 honden. Fijn joh! Ik kan niet wachten. Nu nog al mijn speelgoed inpakken (en dat is behoorlijk wat!) en weg zijn wij ?. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van mijn belevenissen. Tot gauw! Een mooie poot en lekje van Hoover (en veel groetjes van mijn baasjes).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.