Vraagje zijn er nog schnauzers in leven vanMara en Jurian geboren 16 maart 2009. Nest letter G,

Hallo Jeanne en Tjeu,

Onze Pepper (Gina? wordt hopelijk 16 maart a.s. 15 jaar. Ze is van Mara en Jurian geboren 16 maart 2009. Nest letter G, het is Gina Pepper Van de Oldert.

Wij vragen ons af of er nog honden uit dit nest 15 kaarsjes mogen uitblazen.

Onze Pepper is een dame op leeftijd, deels blind, al jaren een chronische alvleesklier ontsteking. Hiervoor krijgt ze speciaal voer, pancreadworst. En daar doet ze het goed op. We zijn blij met elke dag dat we haar hebben. Ze heeft Alzheimer light, is selectief doof, rammel met een snoepje en ze staat naast je.  Dat hoort ze wel weer.

Wat een fantastische hond, onze schnauzer vriendin. En wat heeft ze veel liefde gegeven.  We kijken terug op een mooi leven samen. Veel vakanties heeft ze ons vergezeld. En genoten van de mooie wandelingen. Als ze er maar bij mocht zijn. Nou precies om die reden is ze bij ons. Onze trouwe viervoeter, bewaker van het gezin en erf. En de schoonheid is gebleven, haar enthousiasme en opgewektheid. En zo trouw en loyaal. Soms is Pepper een beetje knorrig maar dat mag op deze leeftijd. En ze geeft meteen haar grens aan,  zo beschermt ze zichzelf. Komt door haar slechte zicht hebben we gemerkt.

Misschien zijn er nog honden van dit nest in leven?

een foto van onze bijna 15 jarige, still a beauty.

Lieve groeten
José en Roger Frolichs

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.