Wendi wil ook graag reageren

Hallo allemaal,

Ik hoor dat sommige van mijn broertjes en zusjes ook weer wat hebben geschreven, over hoe het bij hun nieuwe baasjes is. Wat is het leuk om hen op de foto te zien en ik moet zeggen dat we wel heel erg op elkaar lijken haha. Ook ik vind het net als Wica heel leuk om van alles te pakken en er in te bijten, vooral folders en iets dikkere lectuur. Maar dat mag natuurlijk niet en dat weet ik intussen wel, daarom ga ik gauw wat anders doen als ik merk dat mijn baasje eraan komt J  Ik probeer dan heel onschuldig te kijken. Soms trappen ze daarin. Heel blij ben ik om te horen dat ik niet de enige ben die nog wat bang voor auto’s is en ik vergeet ook af en toe (vooral tijdens het spelen) net als Willem dat ik voor mijn plasjes naar buiten moet. Maar ik ben soms zo aan het racen in de kamer, dat ik vergeet om het tegen de baasjes te zeggen. Gelukkig komen zij er gauw achter, ik doe het namelijk heel netjes voor de deur naar buiten.  Ik vind het wel jammer dat 1 van de baasjes dan vaak natte voeten krijgt. Wacher Boaz heeft geschreven dat hij al 5400 gram is. Ik moest toen ook maar even gewogen worden vond mijn vrouwtje, dus samen met haar op de weegschaal……… en weet je hoe zwaar ik toen was? Al 5300 gram. J  Ik ben in 3 weken dus al bijna 3 kilogram gegroeid. In het begin groeide ik nog niet zo snel, maar ik krijg nu af en toe een stukje hondenworst door mijn brokjes en dat vind ik wel heel erg lekker hoor. Vorige week is er een vriendinnetje geweest en daar heb ik zoooo leuk mee gespeeld in mijn eigen tuin. Ik geef toe….  ik moest eerst even aan dat vreemde hondje wennen…. Dat andere hondje, Nikki is 10 weken ouder dan ik ben en daardoor denk ik een beetje wilder, maar daarna hebben we heerlijk achter elkaar aan gerend en elkaar uitgedaagd, superleuk! Mijn baasjes en ik zijn al een paar keer naar Lauwersoog geweest om te wandelen, dat is zo leuk, want daar mocht ik ook al even zonder riem lopen. Zomaar los…  Vandaag zijn we daar ook weer naartoe gegaan. Het was er heerlijk. Heel hoog gras tot aan m’n buik. Er stond een groot bord dat ik niet los mocht lopen dus ik moest wel aan de lange lijn. Daardoor kon ik toch overal wat snuffelen en af en toe een bal ophalen die mijn “vrouwtje” voor me weggooide. En….ik heb de zee gezien !! Baasje vertelde dat ik volgend jaar samen met hen op een grote boot naar Schiermonnikoog ga… Woensdag moet ik weer naar de dierenarts voor een prikje en donderdag ga ik voor het eerst naar school. Ik ga daar allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten… Ik ben benieuwd of ik dat leuk ga vinden….denk het wel. Ik zal jullie wel op de hoogte houden wat ik daar allemaal ga meemaken.

wendi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.