Kort berichtje van Wacher Boaz

Hoi Wietske,

Even een kort berichtje, want ik heb het ontzettend druk! Het is nu 6 november en de hoogste tijd dat de tuin winterklaar wordt gemaakt. Niet dat mijn baas zich daar erg druk om maakt, maar wat gebeuren moet, moet gebeuren en ik ben dan ook hard bezig om de lavendelstruiken te snoeien. Gewoon noodzakelijk willen ze volgend jaar weer in volle bloei komen.Ze ruiken overigens heerlijk! Bijkomend voordeel is dat ik mijn melkgebit scherp kan houden. Dat wat het buitenwerk betreft. Ook binnen in huis heb ik het druk. Speciaal zo rond een uur of zeven ’s avonds krijg ik een bevlieging: rennen door de kamer en nu en dan even een blad van de lectuurtafel meenemen, want dat is, wil ik hier in het Noorden integreren, hoognodig. Vakbladen en zelfs al een boek van de baas heb ik vlot stuk gelezen. Men zegt dat je hierdoor de nodige kennis opdoet. Wel verwonder ik me over het feit dat de baas hier niet erg enthousiast op reageert … zeker bang dat ik op deze manier meer kennis vergaar dan hij. Nou en voor de rest … ik groei als kool … lees dat mijn zusje Wendi uit Baflo al met haar baasjes naar het Lauwersmeer gaat om daar chocolademelk met slagroom te drinken … verwend nest! Ik krijg van mijn baas uitsluitend leidingwater.Nou Wietske, dat is het dan weer voorlopig.

Groeten aan Jeannette en Tjeu.

Je broer Watcher Boaz

Watcher Boaz

Schoenveters zijn ook heerlijk om mee te spelen

 

Eén gedachte over “Kort berichtje van Wacher Boaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.