Chiel vertelt

Over grote mannenplasjes enzo…

Het leven van een pup gaat echt niet altijd over rozen.  De wereld is zoooo groot en die moet je op die kleine pootjes maar weten te ontdekken. Een nieuw thuis, nieuwe mensenfamilie en nieuwe omgeving het was best overweldigend maar inmiddels ben ik gewend en ben ik een groot blij ei aan het worden. Ow had ik me nog niet voorgesteld? Mijn naam is Chiel bijna 5 mnd oud! 
Ik mag met mijn nieuwe baasje mee naar het werk. Ze is fysiotherapeut. Daar waar ik eigenlijk ben aangenomen als gezinsknuffel en erfbewaker heb ik er nog een derde taak bij namelijk die van therapiehond! Ik word vaak verwend door mensen die langskomen, een kluifje, een speeltje, mijn baas wordt bijna jaloers op al die attenties ;.) Ik ben heel rustig als ik op de praktijk ben maar eenmaal tussen de middag in het bos ga ik helemaal los. Lekker rennen en spelen met andere honden ik vind het fantastisch. Toch blijft mijn baas tot op heden het allerleukste in het bos en dus luister ik als ze me roept en dan is ze een partij trots!  In de middag ga ik dan weer heerlijk slapen tot ik eind van de dag met de kinderen mag spelen, wie wie uitlaat is dan altijd een beetje de vraag maar leuk is het wel!
Zwemmen is een grote hobby van me, als kleine pup van ongeveer 3 mnd oud viel ik per ongeluk over een speelmaatje heen en duikelde ik zo het water in… dat was tof! Sindsdien ben ik een waterrat en is geen plas of vijver meer veilig.  

En groot nieuws: sinds vandaag ben ik een grote man! 
Ik kan mijn poot optillen om te plassen en dat is stoer!

Hondenpoot van een stoere grote man, 

Chiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.