Gastenboek

Hallo schnauzervrienden

Wij vinden het erg leuk de ervaringen van jullie schnauzer via het gastenboek te mogen lezen. En dank jullie  voor het vertrouwen in ons.

Natuurlijk is het ook erg leuk reactie te lezen op de betreffende pagina

Groetjes en tot weer horens en een dikke knuffel voor alle Oldertjes schnauzers.

Tjeu en Jeanne

 

101 gedachten over “Gastenboek

 1. Hallo Tjeu en Jeanne,

  Hoe gaat het met Venya? We zijn al aan het aftellen tot 3 oktober. Wat leuk om de foto’s te zien en ook van de andere toekomstige eigenaren. Een dikke knuffel en kus voor Venya van Annabel en Fien.

  Groetjes, familie van Erp

 2. Hallo familie van den Oldert. Wij zijn al een hele tijd in het bezit van een schnauzer genaamd Pepper Quinty van den Oldert. Onze Pepper is afgelopen week 11 jaar geworden en nog altijd even vrolijk en speels als in het begin. Hij kan nog rennen als de beste en haalt nog dagelijks kattekwaad uit. ( wat hoor ik katten)! Volgende maand gaat hij mee naar Ierland en hij is ook mee geweest naar Canada in 2012. Als het mogelijk is gaat hij met ons mee op vakantie of als we uitgaan. Hij is erg trouw aan zijn baasje en altijd erg enthousiast als hij je ziet. En ook erg enthousiast als hij de postbode ziet. Hij zou compleet door de deur willen vliegen! Met andere hinden kan hij meestal goed overweg, maar er zijn uitzonderingen! Maar het liefst gaat hij op visite bij mensen met een hond en een grote tuin om in te rennen. Hij weet niet van ophouden.
  Van ons een hartelijke groet en een pootje van Pep.

 3. Hallo Tjeu en Jeanne
  Leuk filmpje van de puppy’s. Prachtig om te zien dat het goed met hun gaat en dat ze alweer zijn gegroeid. Was ook niet anders te verwachten bij zo’n prachtige moeder en de goede zorg door jullie.
  Groetjes Simone & Bas

 4. Hallo .
  Mijn naam is Jydan mara v.d.oldert ik ben 5 jaar en woon in België het lang geleden dat jullie nog iets van mij hebben gehoord maar ik was druk bezig met wedstrijden gehoorzaamheid te spelen.Ondanks problemen met mijn gezondheid die nu met een pilletje onder controle heb vindt ik van mezelf dat ik goe bezig ben .Op mijn 1 jaar speelde ik mijn brevet met 96/100 bij de volgende groep de debutanten heb ik 28 wedstijden gespeeld boven de 85/100 met een van 100/100 dus mocht ik over naar het volgende programma pr.1 waar ik voor dit seizoen bij de 45 beste honden op ongeveer 1000 honden van België ben geeindigd in dit programma behaalde ik 24 wedstrijden boven de 90/100 met de beste van 97/100 dus mag ik nu over naar het hoogste programma pr.2 dit is uniek in België voor een schnauzer dit is zeker een pluim waard voor mijn baasje maar ik voor Tjeu en Jeanne voor de goeie fok en raad .
  Groetjes uit België
  jydan en zijn baasjes Robert en Jeanine

 5. Hallo Jeanne en Tjeu.
  Hoewel wij praktisch nooit meer reageren op jullie site.
  Volgen wij zeker iedere week de Oldertjes site en zijn nog steeds verliefd op ieder nieuw nestje en de schattige ingezonden foto’s.
  Met onze (Kasandra) Fleur gaat het uitstekend. Half mei wordt ze alweer 5 Jaar (waar blijft de tijd) haar schnauzerstreken blijft ze behouden.
  Ze heeft gelukkig 2 bazen die geheel verschillend zijn ;- ) baasje Bertus kroelt en praat met haar, vrouwtje geeft eten en is consequent en samen lopen we elke dag anderhalf uur met haar – dus aandacht genoeg.
  Wij hopen nog heel veel jaren plezier van onze Fleur te hebben.
  HET IS EEN HOND DIE TROUW, LIEF, GEVOELIG EN AANHANKELIJK IS, MAAR ZICH NIET LAAT BEDOTTEN!!

 6. Hallo fam v.d. Oldert.
  Na lange tijd een berichtje uit Assendelft. Al 12 jaar is Saar mijn trouwe Schnauzer, door dik en dun. Gelukkig nog altijd gezond en erg levendig. Hoop nog lang van deze dame te mogen genieten. Lange wandelingen zijn bij haar nog altijd populair.
  gr.
  peter de haas

 7. Prachtig nestje! Boeiende filmpjes. Dan te bedenken dat wij hadden ingetekend op een reutje. Alles is anders gelopen en we genieten nu dagelijks van Roos. Met haar 1,5 jaar blijkt ze zeer leerbaar, de trainer is verwonderd over haar talent. En we blijven verbaasd over haar lieve karakter. Onze oude dwerg (reu) was ook lief, maar .. zo anders! Mans als hij was en terughoudend, een aristocraat. Achter zijn rugje werd er vaak gelachen, maar Roos – zij neemt iedereen voor zich in!

 8. Hallo Tjeu en Jeanne,
  Gefeliciteerd met jullie 5 pups! We hopen dat ze opgroeien tot lieve, mooie schnautzers. Sterkte de komende weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.